У Лондоні стався жахливий теракт, є поранені: з'явилися відео з місця події
Категорія
Світ
Дата публікації

У Лондоні стався жахливий теракт, є поранені: з'явилися відео з місця події

У Лондоні стався жахливий теракт, є поранені: з'явилися відео з місця події
Джерело:  online.ua

У неділю, 2 лютого, на півдні Лондона в районі Стретем невідомий напав на перехожих з ножем, в результаті кілька людей отримали поранення. Поліція кваліфікувала подію як теракт. Терориста, який нападав на людей, ліквідували. У мережі з'явилися відео з місця події, передає ONLINE.UA.

На опублікованих кадрах видно, як озброєні люди ховаються за машиною, під'їжджає автомобіль з поліцейськими, які підходять до лежачого на тротуарі тіла, після чого відразу ж відбігають і починають розганяти людей. Користувачі мережі допускають, що на тілі терориста було закріплено вибуховий пристрій.

Поліції Лондона повідомила, що в результаті сьогоднішнього нападу, кілька людей отримали ножові поранення. В ході спецоперації терориста вдалося ліквідувати.

"Чоловік був застрелений озброєними офіцерами в Стретемі. Обставини події встановлюються; інцидент кваліфікований як той, що відноситься до тероризму", - йдеться в повідомленні.

За даними місцевих ЗМІ, зловмисник поранив трьох людей. Офіційно ця інформація не підтверджена. Також очевидці повідомляють, що чули щонайменше три постріли.

На даний момент на місце події прибули аварійні служби і медпрацівники, вулиці перекриті. Поліція закликала громадян уникати району, де стався теракт.

Нагадаємо, аналогічний теракт стався в Лондоні в кінці листопада 2019 року. Тоді невідомий з ножем також напав на перехожих. Терорист був застрелений поліцією і помер на місці події. На його тілі було закріплено муляж вибухового пристрою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в новозеландському місті Крайстчерч невідомі влаштували два жахливих теракти. Вони відкрили стрілянину в двох мечетях, в результаті чого загинули десятки людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?