У Лондоні зажадали позбавити дружину Асада британського громадянства
Категорія
Світ
Дата публікації

У Лондоні зажадали позбавити дружину Асада британського громадянства

У Лондоні зажадали позбавити дружину Асада британського громадянства
Джерело:  The Times

Парламент Великобританії зажадав позбавити британського громадянства дружину президента Сирії Башара Асада, яка є уродженкою Лондона.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sunday Times.

Вимога парламентаріїв прозвучала після того, як з'явилася інформація про участь Асми Асад в пропагандистській кампанії сирійської влади.

Зокрема, у трьох своїх офіційних акаунтах в соціальних мережах Асма Асад висловлювала підтримку чоловікові, вихваляючи "мучеників" і звинувачуючи Захід у поширенні брехні.

Читайте також: Союзники Асада погрожували США після удару по Сирії

Як стало відомо, дружина сирійського президента веде активну діяльність в Instagram, Facebook і Telegram, а загальне число її передплатників становить понад 500 тисяч осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше глава Білого дому Дональд Трамп звинуватив президента Росії Володимира Путіна в тому, що той підтримує "тварину" у Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?