У Лорак після Євробачення знайшлися слова і для Росії, і для України
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Лорак після Євробачення знайшлися слова і для Росії, і для України

У Лорак після Євробачення знайшлися слова і для Росії, і для України
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Ані Лорак, яка переважно дає концерти в Росії, не тільки привітала свою землячку Джамалу з перемогою на Євробаченні-2016, але і висловила своє захоплення представнику РФ Сергію Лазарєву.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
"Вітаю прекрасну вокалістку Джамалу з перемогою України на Євробаченні в Стокгольмі! Безперечний талант! Браво! Від щирого серця хочу привітати мого друга Сергія Лазарева з блискучим виступом! Високий професіоналізм і самовіддача!" - написала Лорак.


Передплатники співачки відреагували на таке пізнє привітання: "Ані, краще вам утриматися від коментарів, інакше ваша сторінка зарясніє... небажаними висловлюваннями... ви це розумієте...".
Як повідомляв ONLINE.UA, Ані Лорак несподівано потрапила до "чорного списку" недостатньо патріотичних артистів, яким небажано надавати майданчики для виступів на території Російської Федерації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?