У Лорак відповіли на пропозицію про зміну громадянства
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Лорак відповіли на пропозицію про зміну громадянства

У Лорак відповіли на пропозицію про зміну громадянства
Джерело:  online.ua

Представник  української співачки Ані Лорак  заявив, що артистка не збирається міняти українське громадянство на російське.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Балтика".
"Я не знаю, яка була мотивація у Віталія Мілонова. Нам офіційного листа, паперу не надходило. Ані Лорак - громадянка України і громадянство міняти не збирається. У неї є родина, вона любить Україну. Ви любите дружину, а два політика сперечаються, хороша вона чи погана. Ви перестанете її любити?", - прокоментував піар-менеджер артистки Михайло Успенський.
Також він зазначив, що у співачки багато шанувальників, як в Україні, так і в Росії.
"Як ставляться до неї деякі люди - це їх право. У тому ж Пітері приходять 12 тисяч чоловік на концерт, у них не виникає питання, який у артиста паспорт. Вони приходять на творчість і на самого артиста", - пояснив Успенський.
Нагадаємо,  24 липня Ані Лорак виступила в Санкт-Петербурзі на концерті, присвяченому 320-річчю Військово-морського флоту Росії. Співачка опублікувала кілька фотографій зі сцени, один зі знімків вона підписала "Спасибі, Пітер". Це викликало бурю обурення в соціальних мережах.
Після цього,  депутат Законодавчих зборів Петербурга Віталій Мілонов запропонував артистці змінити українське громадянство на російське і пообіцяв всіляко посприяти цьому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?