У Лос-Анджелесі виставили на продаж будинок, де знімали «Ла-Ла Ленд»
Категорія
Цікаве
Дата публікації

У Лос-Анджелесі виставили на продаж будинок, де знімали «Ла-Ла Ленд»

У Лос-Анджелесі виставили на продаж будинок, де знімали «Ла-Ла Ленд»
Джерело:  online.ua

Маєток у лос-анджелеському районі Енсіно, в якому знімалися окремі сцени знаменитого фільму «Ла-Ла Ленд», виставлено на продаж за ціною у 6,4 млн доларів.

Як повідомляє ONLINE.UA, у будинку з моменту його появи у 2012 році постійно ніхто не жив. Його власники заробляли на тому, що здавали маєток в оренду для зйомок кінофільмів, телесеріалів, реклами та проведення вечірок.

Крім сцени у оскароносній стрічці «Ла-Ла Ленд», де героїня Емми Стоун знаходиться на вечірці з подругами, цей будинок можна було помітити в таких серіалах, як «Морська поліція: Лос-Анджелес», «Американська сімейка» і «Гравці». Нещодавно маєток використовувався у фільмі Стівена Содерберга «Пральня» (The Laundromat), який вийде на екрани цього року.

Незважаючи на те, що в Лос-Анджелесі є безліч вілл, які здаються в оренду для кінозйомок, будинок у Енсіно приваблює режисерів своєю великою площею у 850 кв. м. та наявністю території, де можна зручно знімати сцени вечірок біля басейну.

У маєтку 6 спалень, 9 санвузлів, велика тераса на даху, величезний комин та кухня. За словами ріелторів компанії Dana & Jeff Estates, які займаються продажем цього будинку, ціна у 6,4 млн доларів для об’єкту з такими характеристиками не дуже висока. Якби цей маєток знаходився не в Енсіно, а в більш престижному районі: Беверлі-Гіллз, Лос Феліз чи Бел-Ейр, то його б ціна становила більше 10 млн доларів.

Нагадаємо, що у кіберполіції попередили про новий спосіб крадіжки грошей з банківських карт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?