У Лози з'явився однодумець серед російських поп-співаків
Категорія
Світ
Дата публікації

У Лози з'явився однодумець серед російських поп-співаків

У Лози з'явився однодумець серед російських поп-співаків
Джерело:  online.ua

Російський співак і композитор Олег Газманов вважає, що слова  Юрія Лози, який розкритикував легендарні британські рок-групи Led Zeppelin і Rolling Stones, вирвали з контексту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Російську службу новин.
За словами співака, Лоза критикував тільки їх гру на музичних інструментах, а не творчість взагалі.
«Справа не в тому, наскільки вони чисто ноту візьмуть або як вони добре або погано зіграли. Взагалі, Рінго Старр, не дуже хороший барабанщик. Більш того, Пол Маккартні за ним деякі партії на студії перегравав, це загальновідомий факт. Багато груп в той час грали і співали краще, але «Бітлз» - це революція в музиці. Вони щось таке знайшли, чого не було і немає у інших груп досі, це велике досягнення. Але при цьому можна сказати, що вони слабо грали, і що їх записи перші слухати на сучасній апаратурі, обладнанні не дуже цікаво», - зазначив Газманов.
При цьому він додав, що розділяє багато висловлювань Лози.
Раніше Юрій Лоза висловився про музичні групи Led Zeppelin і Rolling Stones, заявивши, що музиканти цих груп не вміють грати.
Повідомлялося, що  російський співак також заявив, що у Моцарта "фахівці нарахували 80% самоповторів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?