У Луганській область росіяни обстріляли будинок для літніх людей — понад 50 загиблих
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луганській область росіяни обстріляли будинок для літніх людей — понад 50 загиблих

У Луганській область росіяни обстріляли будинок для літніх людей — понад 50 загиблих
Джерело:  online.ua

20 березня стало відомо, що у місті Кремінна Луганської області російські військові розстріляли упритул з танка будинок для літніх людей - жертвами обстрілу стали 56 осіб, яких не вдалося врятувати. Окрім того, повідомляється, що ще 15 людей російські солдати викрали.

Джерело: Фейсбук-сторінка очільника Луганської обласної військової адміністрації Сергія Гайдая

56 людей загинули в результаті обстрілів РФ у Кремінній

56 загиблих у Кремінній. 11 березня російські окупанти з танка обстріляли будинок для людей похилого віку у Кремінній. Цинічно та навмисно. Просто підігнали танк, поставили навпроти будинку і почали стріляти, - розповів глава Луганської обласної військової адміністрації.

Як стверджує Сергій Гайдай, ті, хто доживали свій вік у будинку – 56 людей – загинули на місці.

Окрім того, повідомляється, що 15 людей, які вижили, окупанти викрали та вивезли на окуповану територію у Сватове до обласного геріатричного інтернату. Політик також повідомив, що дістатися до місця трагедії досі неможливо.

За словами радника глави Офісу президента України Михайла Подоляка, через численні провали в наступі на Україну російська армія почала застосовувати більш руйнівну артилерію та панічно шукати резерви живої сили.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?