У Луганській області спіймали шпигунку-терористку: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луганській області спіймали шпигунку-терористку: опубліковано відео

У Луганській області спіймали шпигунку-терористку: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Луганській області Служба безпеки України спільно з поліцією затримали шпигунку-терористку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"Співробітники СБ України спільно з поліцією затримали терористку безпосередньо перед спробою підірвати гранату в людному місці", - йдеться в повідомленні.
Як наголошується, бойовики так званої ЛНР завербували жительку села Трьохізбенка як інформатора і поплічницю. Протягом тривалого часу вона передавала керівникові одного з бандформувань інформацію про переміщення і дислокацію військової техніки та особового складу українських підрозділів, а також намагалася вербувати українських бійців і готувалася до проведення терактів на Луганщині.
Повідомляється, що зараз невідкладні оперативно-слідчі дії тривають.


Нагадаємо, оприлюднено запис розмови бойовика терористичного батальйону "Привид" з так званої ЛНР з терористкою-снайпером із позивним "Багіра", яка відзначилася особливою жорстокістю щодо українських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?