У Луганську бойовики інсценували битву "Беркута" з учасниками Революції Гідності
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луганську бойовики інсценували битву "Беркута" з учасниками Революції Гідності

У Луганську бойовики інсценували битву "Беркута" з учасниками Революції Гідності
Джерело:  online.ua

Окупаційна «адміністрація» Луганська використала будівлю місцевого університету імені Тараса Шевченка для організації театралізованого шоу, де інсценувався штурм німецького Рейхстагу у 1945 році та події на київському Майдані у 2014 році. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера Дениса Казанського.

Як можна побачити на фото, головна ідея організаторів мілітаристського перфомансу полягала в формуванні серед глядачів стійких асоціацій між німецькими загарбниками часів Другої світової війні та сучасними «українськими неонацистами». Головним замовником цього «свята», на участь у якому зігнали місцевих студентів, стало «МВС ЛНР».

Незважаючи на те, що шоу завершилося цілком прогнозовано – підняттям червоного прапору СРСР над «Рейхстагом» та перемогою «Беркута» над неонацистами у медичних масках, все це більше нагадувало події не на Майдані, а погроми в самому Луганську навесні 2014 року, «коли по місту ці ж самі тіпочкі в масках бігали і били співробітників МВС з щитами».

Як відомо, події «русской весни» в Луганську супроводжувалися штурмом обласної адміністрації, УМВС та СБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?