У Луганську під марення бойовиків ДНР відкрили дивний пам'ятник: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луганську під марення бойовиків ДНР відкрили дивний пам'ятник: опубліковані фото

У Луганську під марення бойовиків ДНР відкрили дивний пам'ятник: опубліковані фото
Джерело:  ОСІБ

Ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницький

і "мер" Луганська Маноліс Пілавов відкрили пам'ятник захисникам "республіки" під назвою "Вони відстояли Батьківщину".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


Постамент звели в парку Дружби Народів. На відкритті виступив з дивною промовою Плотницький, заявивши: "Республіка народилася і вижила в лихоліття, загартувалася в вогні великої війни - Вітчизняної війни. Сталося те, що в народі називається дивом - сотні тисяч людей усвідомили, що вони єдиний народ".


Також він додав, що жителі окупованих територій Донбасу нібито усвідомили єдність з Росією і предками, які "71 рік тому перемогли гітлерівський "Євросоюз", незважаючи на те, що прообраз ЄС, Європейське економічне співтовариство, було засновано лише в 1957 році, а договір про Європейський союз в сучасному сенсі набув чинності 1 листопада 1993 року, що, безумовно, пізніше того часу, коли "прадіди воювали".


На думку ватажка окупаційної "влади" Луганської області, громадянська війна на Україні почалася багато в чому через те, що певні сили спробували "вбити пам'ять народу, заражаючи її бацилами бандерівщини і неонацизму".


"Ми шануємо свою пам'ять, ми продовжуємо свої традиції. І ці пам'ятники - це зв'язок між минулими героями, нинішніми та нашими дітьми", - заявив Ігор Плотницький.


Також він "напророкував", що українці з Києва і Західної України в майбутньому будуть приїжджати на заробітки на окуповану територію: "Ми відкриваємо третю річницю хорошими справами. У нас попереду багато важких, але прекрасних справ, і ми з ними впораємося. Ми відбудуємо нашу "республіку". Мені здається, ви ще побачите гастарбайтерів з Києва і Західної України".



Як повідомляв ONLINE.UA, політичний експерт

Євген Магда висловив свою думку щодо того, до чого все йде на окупованому Донбасі

.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?