У Луганську затримано героя ролика "Топаз, дай команду"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луганську затримано героя ролика "Топаз, дай команду"

У Луганську затримано героя ролика "Топаз, дай команду"
Джерело:  vk.com/bird.born

У Луганську був заарештований журналіст Сергій Рульов, що став відомим після ролика про «Топаз» з Маріїнського парку за часів Євромайдана.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один із сепаратистських пабліків у Вконтакте.
«У Луганську заарештований Сергій Рульов!!! Близько 12:00 був в головному офісі громадського руху "Луганська гвардія". Після спілкування з активістами ЛГ він відправився отримувати акредитацію! Його товариш повідомив, що його заарештували біля будинку уряду!!!» - йдеться в повідомленні.
При цьому про причини затримання, а також про те, ким саме був затриманий «відомий журналіст», поки нічого невідомо.
Як зізналися самі адміністратори пабліка: «Нам нічого невідомо! Все, що встиг сказати його товариш, його заарештували. Знаючи його... він швидше за все знімав свою подорож і спілкувався з людьми!».
Цікаво, що коментатори цього повідомлення розповіли про те, як Рульов за часів Майдану, виявляється, потрапив в «катівні УКРОПу» і відчув на собі тортури.
«Рульов наш! Він був на Майдані! Його заарештовували укропи і катували. А в ЛНР яка причина?», - написала одна з учасниць паблік.
До вашої уваги - відео про "тортури" Рульова за часів Євромайдана.


Також були опубліковані фотографії діяльності Рульова на окупованій бойовиками території, де він, сидячи під прапором Російської імперії, спілкується з людьми похилого віку.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше волонтер розповіла про порятунок полонених і переговори з бойовиками на Донбасі.




Фото: Вконтакте

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?