У Луценка посміялися з Ляшка, але повідомили про інші гучні обшуки
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луценка посміялися з Ляшка, але повідомили про інші гучні обшуки

У Луценка посміялися з Ляшка, але повідомили про інші гучні обшуки
Джерело:  online.ua

Генеральна прокуратура не проводить слідчих дій в будинку лідера Радикальної партії, народного депутата Олега Ляшка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника Генпрокурора Юрія Луценка Лариси Сарган.
«Генпрокуратура не проводить слідчі дії щодо народного депутата Олега Ляшка. Обшук проходить в сусідньому приміщенні. Нардеп вирішив скористатися ситуацією для власного піару», - поіронізувала Сарган.
Водночас джерела « Української правди » в ГПУ повідомили, що Генпрокуратура проводить обшуки в будинках екс-секретаря РНБО і екс-глави АП часів колишнього президента Віктора Януковича Андрія Клюєва і екс-заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича.
"Слідчі дії проводять в елітних будинках в Кончі-Заспі. А саме - в маєтках Андрія Клюєва і Володимира Сівковича", - розповіли в ГПУ.
"Олег Ляшко може святкувати день народження своєї мами спокійно", - додали в ГПУ.
За словами джерела видання, це перші обшуки у чиновників часів Януковича, причетних до трагічних подій на Майдані в 2014 році.
Відзначимо, що будинки Клюєва, Сівковича і Ляшка розташовані по сусідству.
Як повідомляв ONLINE.UA, депутат Андрій Лозовий заявив, що до Олега Ляшка прийшли спецназівці з обшуком. Лозовий також поскаржився, що нібито обшук у Ляшка проходить в день народження мами лідера РПЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?