У Луценка взялися за чиновника вищого розряду: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Луценка взялися за чиновника вищого розряду: з'явилося відео

У Луценка взялися за чиновника вищого розряду: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав документ про підозру голові Рахункової палати України Роману Магуті в перевищенні службових повноважень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря Генпрокурора Лариси Сарган.
Читайте також: Луценко заяви в про гучний арешт і показав документи
Одна з членів Рахункової палати звернулася до Магути з проханням про надання службового житла в центрі Києва, незважаючи на володіння приватизованим житлом в Києві. Через якийсь час ця співробітниця знову звернулася до глави Рахункової палати з проханням про приватизацію житла, на що той дав згоду. Після цього в квартирі був прописаний племінник члена Рахункової палати, який після приватизації передарував його родичу назад.
Так, в грудні 2013 року Рахункова палата придбала квартири, в числі яких і двокімнатна по вулиці Полтавська, 10, вартістю в 1,39 млн грн. При цьому, українське законодавство дозволяє надавати житло співробітникам, але не приватизовувати його.
""112.ua" оприлюднив відео з Генпрокурором:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про арешт Генпрокуратурою крупного торгового бізнес-центру в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?