У Луценка взялися за екс-міністра і заявили про гучне затримання
Категорія
Політика
Дата публікації

У Луценка взялися за екс-міністра і заявили про гучне затримання

У Луценка взялися за екс-міністра і заявили про гучне затримання

Генеральний прокурор Юрій Луценко

заявив, що слідчі Генпрокуратури вручили підозру колишньому міністру юстиції Олександру Лавриновичу, а також розповів про затримання екс-керівника Держагентства з питань залучення інвестицій часів Януковича Владислава Каськіва.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Українську правду

.


"Саме в цей момент ми отримали повідомлення про затримання в Панамі одного іспанського інструктора - пана Каськіва, який нами також оголошений в міжнародний розшук за статтею 191 (розкрадання) та інші службові злочини", - сказав генпрокурор на брифінгу.


Луценко також розповів, що в четвер, 18 серпня, слідчі вручили підозру екс-міністру юстиції часів Януковича Олександру Лавриновичу за статтею 191 (розкрадання) і 366 (службове підроблення).


Нагадаємо, 25 березня глава МВС

Арсен Аваков заявив, що Каськів оголошений в розшук

.


У 2012 році Каськів підписав угоду на $1 млрд з іспанською кампанією Gas Natural щодо інвестицій в LNG-термінал в Україні. Пізніше іспанська сторона заявила, що не знає людину, яка від їхнього імені підписала контракт. З'ясувалося, що цю людину звуть Хорді Сарда Бонвехі і він є лижним інструктором.


Раніше генпрокурор

Юрій Луценко заявив, що передає розслідування інциденту між ГПУ і НАБУ в Службу безпеки України, а процесуальне керівництво буде здійснювати його заступник Анжела Стрижевська

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?