У Луценка жорстко відфутболили Януковича з його ображеним позовом
Категорія
Політика
Дата публікації

У Луценка жорстко відфутболили Януковича з його ображеним позовом

У Луценка жорстко відфутболили Януковича з його ображеним позовом

Прес-секретар генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган заявила, що глава ГПУ розсміявся, коли дізнався, що утікач-екс-президент України Віктор Янукович подав проти нього позов через образи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Обозреватель.
"Луценко розсміявся. Як же йому ще реагувати? Слово, яким генеральний прокурор назвав колишнього президента, є в словнику. Тому цей позов абсолютно безпідставний. Луценко говорив це, коли ще було подання на Онищенка. Луценко відреагував дуже спокійно. Адже покидьок - він і є покидьок...", - розповіла представник генпрокурора.
Читайте також: Оф іційно доведено диверсію Януковича проти України: з'явився документ
Нагадаємо, 15 листопада Янукович подав в Окружний адмінсуд Києва позов проти Луценка, в якому просить зобов'язати Шевченківське управління поліції Києва скласти адмінпротокол на главу ГПУ за нецензурні висловлювання на його адресу.
Раніше на брифінгу Луценко заявив, що вважає Януковича зрадником держави і покидьком, який узурпував владу і знищив Збройні сили і службу безпеки країни.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український політик шокував відвертою розповіддю про те, що відбувалося в приймальні Віктора Януковича під час його президентства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?