У Львівській області зійшов з рейок потяг: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Львівській області зійшов з рейок потяг: з'явилися фото

У Львівській області зійшов з рейок потяг: з'явилися фото

У неділю ввечері, 27 листопада, в населеному пункті Запитів Львівської області з рейок зійшов товарний потяг, внаслідок чого рух по трасі "Київ - Чоп" був повністю перекритий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора зі зв'язків з громадськістю патрульної поліції Львова Катерини Рибій.
За її словами, інцидент стався близько 23:00 27 листопада. Об'їзд частини блокованого шляху був організований через н.п. Борщовичі й Новий Яричів.

Читайте також: Масштабна пожежа у Львові: з'явилися нові подробиці, фото і відео
Через годину Рибій повідомила, що під час ліквідації інциденту вдалося відсунути один вагон, було організовано реверсивний рух. Близько 1:30 28 листопада Рибій написала, що рух на дорозі відновлено повністю.
В результаті інциденту потерпілих немає.


Як повідомляв ONLINE.UA,  керівництво нічного клубу "Мі100" у Львові, де в ніч на 27 листопада під час фаєр-шоу спалахнула пожежа, розповіло слідству про "кавказький слід" і недобросовісну конкуренцію, як головні причини інциденту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?