У Львові нахабний водій наїхав на патрульного: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові нахабний водій наїхав на патрульного: з'явилося відео

У Львові нахабний водій наїхав на патрульного: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Львові нахабний водій наїхав на патрульного поліцейського під час виконання ним службових обов'язків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Патрульної поліції України.


Близько 10 години ранку 27 січня патрульні обмежили пересування транспорту на перехресті Вербицького та Коперника на час евакуації транспортного засобу. Незважаючи на заборону, водій на Audi об'їхав колону інших автомобілів і заїхав на тротуар.


Читайте також: У Львові п'яний водій влаштував драматичну погоню з поліцією: з'явилося відео


Після зауважень патрульних 34-річний чоловік почав проявляти агресію, натиснув на педаль газу і наїхав на одного з інспекторів, в результаті чого патрульний отримав забій і гематому коліна. Примітно, що цей же інспектор 23 листопада 2016 року склав на цього ж чоловіка протокол за проїзд на червоне світло світлофора.


За фактом події порушили справу за статтею про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. У мережі з'явилося відео з місця інциденту:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Києві сталася ДТП за участю автомобіля поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?