У Львові обікрали відомого українського музиканта
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Львові обікрали відомого українського музиканта

У Львові обікрали відомого українського музиканта

Автомобіль лідера української групи "Тартак" Сашка Положинського обікрали у Львові, куди він приїхав, щоб дати концерт.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook музиканта.
Про інцидент Олександр розповів на своїй сторінці в соцмережі. Положинський допустив, що зловмисники захочуть продати вкрадене.

Читайте також: Пісню українського рокера проілюстрували кадрами АТО: з'явилося потужне відео
"Якщо у Львові чи зі Львова вам запропонують на продаж різноманітні (не нові, але в хорошому стані) штучки до камери GoPro: запасні акумулятори із зарядкою; маленьку (зо два десятки сантиметрів) гнучку триногу, таку, як ніби з маленьких кульок зроблену, за рахунок чого можна згинати як завгодно; карточку пам'яті на 64 Гб; присоску для кріплення камери до гладких поверхонь; ремінець для кріплення камери на руку; ремінець для кріплення камери на голову; болти, гайки, перехідники, запасні захисні корпуси та екрани; чорну торбинку для камери (але самої камери немає!); а також: чорні окуляри Ray-Ban, схожі на ті, що на фото, але трохи інша оправа, непрозоре чорне скло і без чохла, хоч і в мішечку; тактичну аптечку (з різними потрібними штучками, але таблетки, мабуть, самі вижруть) - майте на увазі, що це все могло бути поцупленим у мене!", - зазначив співак.


Також музикант додав, що з ним все в порядку.
Як повідомляв ONLINE.UA,  у вересні 2016 року в Києві пограбували офіс агентства організації свят "Дядя Жора Company" відомого коміка і шоумена Вадима Мічковського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?