У Львові підліток двічі потрапив під авто: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові підліток двічі потрапив під авто: з'явилися фото

У Львові підліток двічі потрапив під авто: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Увечері 14 квітня у Львові сталася страшна ДТП: авто збило підлітка, який перебігав дорогу в невстановленому місці, а потім прибула на місце подій карета швидкої допомоги випадково проїхалася по його ніг.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook спільноти "Варта-1".
Читайте також: Отримав права і розбився: у Львові сталося серйозне ДТП, з'явилися фото
Інцидент стався на перехресті вулиць Хімічна та В'ячеслава Чорновола.
За відомостями очевидців, хлопець років 13-ти вискочив з машини і водій не встиг зупинитися.
Історія отримала продовження: позаяк підліток знаходився у важкому стані і не зміг назвати рідних або близьких, відшукати його батьків вдалося лише завдяки соцмережам через кілька годин після ДТП.
Згідно з повідомленням депутата Львівської обласної ради та координатора спільноти "Варта-1" Ігоря Зінкевича, в 22:30 вдалося дізнатися номер телефону мами потерпілого і незабаром вона прибула в лікарню.

Повідомляється, що стан хлопчика опівдні 15 квітня було стабільним.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в Омській області Росії автобус зі школярами зіткнувся з потягом, внаслідок чого загинули дві людини, ще п'ятеро постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?