У Львові поліція не дала розгорітись масовій бійці: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові поліція не дала розгорітись масовій бійці: опубліковано фото

У Львові поліція не дала розгорітись масовій бійці: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

30 квітня у Львові поліцейські затримали понад 30 осіб, які були учасниками масової бійки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Львівській області.

Читайте також: На Львівщині автівка влетіла в КамАЗ і згоріла вщент: з'явилося відео

Стало відомо, що до поліції надійшов виклик щодо порушення громадського порядку біля стадіону СКА на вулиці Клепарівській.

"На місце події негайно виїхали екіпажі патрульної поліції, працівники Шевченківського відділу поліції, а також начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

Правоохоронці затримали більше тридцяти учасників конфлікту. У них вилучено заборонені предмети", - йдеться у заяві поліцейських.

Проте про причини бійки, що так і не розгорілася у більш серйозні події із наслідками, поліція не повідомляє.

Згодом повідомлення відносно інциденту з'явилося на офіційному сайті футбольного клубу "Львів". Стало відомо, що приблизно той момент, коли поліція затримувала учасників конфлікту, на стадіоні грався матч аматорського чемпіонату України, де "Львів" приймав "Ниву" із Теребовлі.

"Футбольний клуб “Львів” офіційно заявляє, що не має жодного відношення до заворушень, які відбулися сьогодні біля стадіону “СКА”. Це була провокація з боку невідомих нам осіб, які не мають нічого спільного з нашим клубом. Вболівальники ФК “Львів” не причетні до цього інциденту. Якщо ці люди, які були сьогодні на стадіоні вважають себе вболівальниками футбольного клубу “Львів”, то ми заявляємо, що вони не мають жодного відношення до нашого клубу, і ми просимо їх більше не з’являтися на матчах", - заявили у ФК "Львів".

Як повідомляв ONLINE.UA, 26 квітня у Подольскому районі Києва між двома компаніями виник конфлікт, який перейшов в бійку зі стріляниною, внаслідок чого троє постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?