У Львові "Правий сектор" і анархісти влаштували бій: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові "Правий сектор" і анархісти влаштували бій: з'явилося відео

У Львові "Правий сектор" і анархісти влаштували бій: з'явилося відео
Джерело:  zaxid.net

Увечері 6 листопада у Львові відбулися зіткнення між "Правим сектором" і активістами ліворадикального анархістського "Автономного опору".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ZAXID.NET.


За попередньою інформацією, в зіткненнях на вул. Залізничній брали участь близько 200 чоловік з обох сторін, були застосовані димові шашки і петарди.


Ліворадикали мали намір 6 листопада провести вуличний марш на честь Нестора Махна. Напередодні суд заборонив проведення такого маршу. На соціальний центр "Цитадель", який займають ліворадикали, напали представники "Правого сектора".


Читайте також: В Італії антиурядовий мітинг переріс у сутички з поліцією: з'явилися фото.


"Ми все відбили, з нашого боку немає жодних втрат", - повідомили активісти "Автономного опору".


На відео, оприлюдненому ліворадикалами, видно, як вони готуються протистояти своїм політичним опонентам, кричать "Слава Україні!", чутні вибухи петард. Потім приїжджає поліція і стає між сторонами.


На місце прибуло 10 патрульних машин. Побачивши правоохоронців, сторони конфлікту просто розбіглися. Постраждалих немає.



Як повідомляв ONLINE.UA, 3 листопада в центрі Києва  вкладники банку, що розорився, "Михайлівський" вийшли на мітинг із вимогою повернути їхні вклади; акція переросла в сутички з поліцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?