У Львові прогримів вибух гранати: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові прогримів вибух гранати: з'явилися фото і відео

У Львові прогримів вибух гранати: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Вранці 12 лютого у Львові в дворі житлового будинку чоловік підірвав гранату.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook львівського спільноти Varta 1.
За інформацією депутата Львівської міськради Ігоря Зінкевича, вибух стався за адресою Городоцька, 173 недалеко від залізничного вокзалу.
Читайте також: У київському ресторані вибухнула граната: з'явилися фото
Двоє чоловіків випивали в одній з квартир будинку. Між ними відбулася словесна перепалка, один з них вийшов на вулицю і підірвав гранату, поки що невідомо, якої моделі. У результаті вибуху ніхто не постраждав.


Як з'ясувалося пізніше, гранату кинув 54-річний раніше судимий чоловік. За словами його приятеля, перед тим як вчинити правопорушення, він у розмові з ним на сходовій клітці скаржився на життя. Після чого повернувся в квартиру, взяв гранату, і підірвав її на вулиці.


Як повідомляв ONLINE.UA, 6 лютого в житловому будинку у Львові прогримів потужний вибух: за попередніми даними, його причиною став газовий балон, який знаходився в одній з квартир.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?