У Львові примусово виселили Російський культурний центр
Категорія
Україна
Дата публікації

У Львові примусово виселили Російський культурний центр

У Львові примусово виселили Російський культурний центр
Джерело:  Укрінформ

У Львові співробітники поліції та виконавчої служби примусово виселили Російський культурний центр із приміщення, яке він займав понад чверть століття, на виконання відповідного рішення суду.

Про це заявив заступник голови обласної ради Володимир Гірняк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Є рішення суду про виселення. Вони оскаржили це рішення в апеляційній інстанції, ми виграли апеляційну інстанцію. Після цього запустився процес втілення виконавчого провадження. Дали час на добровільне виселення. Цей термін завершився у п’ятницю. Відповідно, сьогодні, 4 травня, примусово виконується рішення суду", - зазначив він.

Читайте також: Туристичний сезон в окупованому Криму: росіяни втрачають інтерес до півострова

Гірняк розповів, що було проведено опис майна, "усе відбувається без ексцесів".

Після підписання акту прийому-передачі, зберігання майна, ним буде управляти Львівська обласна рада в особі управління комунальної власності.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше директор ФБР США Джеймс Комі назвав Росію "найбільшою загрозою на Землі" і визнав, що Кремль ще використає свій досвід із втручання у американські вибори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?