У Львові п'яний водій влаштував драматичну погоню з поліцією: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові п'яний водій влаштував драматичну погоню з поліцією: з'явилося відео

У Львові п'яний водій влаштував драматичну погоню з поліцією: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Львові поліції довелося гнатися за водієм автомобіля «Нива», який, імовірно, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, скоїв дві ДТП.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу патрульної поліції Львова в Facebook.
Відзначається, що 4 січня близько 23:00 у Львові патрульним надійшла інформація про ДТП на вулиці Личаківській.
Приїхавши на місце НП, правоохоронці з'ясували, що ймовірний винуватець аварії втік з місця події, про що їм повідомив водій автомобіля ВАЗ-2109.
Водій також повідомив, що винуватець ДТП перебував за кермом автомобіля ВАЗ-2121 "Нива" і надав фрагмент номерного знака.
«Поки інспектори оформляли ДТП, поруч проїхав автомобіль "Нива", який збігався з описом втікача», - сказано в повідомленні.

Читайте також: П 'яний киянин не зміг дати хабар копам і поліз в бійку: з'явилося фото
Поліцейські поїхали за ним і дали вказівку водієві зупинитися світловими і звуковими сигналами. Однак водій навпаки збільшив швидкість і спробував сховатися, створюючи ризики аварійних ситуацій.
Під час переслідування патрульним вдалося зупинити водія «Ниви» на вулиці Погулянка, але він вирвався, пошкодивши службовий автомобіль поліції.
«Інспектори продовжили переслідування і вже на вулиці Зеленій за допомогою додаткових екіпажів вони заблокували автомобіль порушника. Патрульні помітили у порушника ознаки стану алкогольного сп'яніння. Він відмовився проходити перевірку на тверезість. Згодом водій знову спробував втекти, проте йому не вдалося», - сказано в повідомленні.
Чоловіка доставили до Личаківського районного відділу поліції для встановлення особи, де склали протокол з приводу управління ім авто в нетверезому стані вже вдруге протягом року.
Також було складено протокол за невиконання вимоги поліцейського про зупинку, два протоколи за вчинені ДТП і два протоколи за залишення місця ДТП, а також постанови з приводу вимкненого ближнього світла фар і управління автомобілем без водійського посвідчення і страхового поліса.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві з вини водія, імовірно в стані алкогольного сп'яніння, сталася дорожньо-транспортна пригода на АЗС на вулиці Братиславській.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?