У Львові скасували концерт українських зірок: бояться заворушень
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Львові скасували концерт українських зірок: бояться заворушень

У Львові скасували концерт українських зірок: бояться заворушень
Джерело:  zaxid.net

Концерт популярного українського гурту "Потап і Настя", який повинен був відбутися в суботу, 29 жовтня, у Львові, скасували.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ZAXID.NET.
"Продаж квитків на концерт припинена", - розповів комерційний директор львівського цирку, в якому повинен був відбутися концерт дуету, Роман Здреник.
Відзначимо, що прес-служба Потапа і Насті про причини скасування концерту мовчить. Однак зазначила, що гроші за квитки будуть повернуті.
"95% квитків продано, а це майже весь зал. Це вибір людей, які люблять цих артистів. Ми живемо і декларуємо себе як місто, що претендує на звання культурної столиці України. Немає ніякої заборони на проведення концерту Потапа і Насті Каменських з боку СБУ. Львівський цирк підпорядковується Міністерству культури, і ніяких заборон від цієї структури ми не отримували. До мене приходили люди з громадських організацій з протестними листами щодо концерту, але для мене цирк завжди поза політикою, адже цирк - це сегмент культури. Концерт може не відбутися, але в такому випадку це залишиться на совісті тих, хто не хоче цього. Я не розумію, чому стався такий соціальний вибух щодо концерту. Так можна і заборонити всі заходи такого роду, адже хтось колись був і в комсомолі, і в комуністах. Для мене пріоритетом є безпека людей і те, що Львів повинен бути відкритим для всіх", - додав Здреник.
Під час пленарного засідання Львівської облради у вівторок, 25 жовтня, глава фракції "УКРОП" Петро Жукровський підкреслював, що через концерт у Львові може виникнути скандал, тому він закликав скасувати концерт.
Нагадаємо, 21 жовтня активісти організацій "Правий сектор", "Свобода", і деяких інших зірвали виступ дуету "Потап і Настя" в клубі "СВ" в Хмельницькому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?