У Маріуполі елітні повії приймали прямо в Будинку Культури: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Маріуполі елітні повії приймали прямо в Будинку Культури: з'явилися фото

У Маріуполі елітні повії приймали прямо в Будинку Культури: з'явилися фото

У Приморському районі Маріуполя правоохоронці виявили елітний бордель, який розташовувався в Будинку Культури.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.
"В ніч з 4 на 5 жовтня представниками прокуратури Донецької області спільно зі співробітниками слідчого управління та управління кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області проведено санкціоновані обшуки в одному з будинків в Приморському районі міста Маріуполя, а точніше - в приміщенні, яке здавалося в оренду приватній особі", - йдеться в повідомленні.
Встановлено, що в зазначеному приміщенні 60-річна мешканка Маріуполя спільно з двома своїми дочками організувала елітний бордель, в якому надавалися послуги сексуального характеру іноземцям. До заняття проституцією вона залучала молодих жінок.
"У ході обшуків в приміщенні борделя, який маскувався під нічний клуб, виявлено та вилучено грошові кошти, а також засоби контрацепції", - додали у відомстві.
За цим фактом проводиться досудове розслідування. Дії правопорушників кваліфіковано за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Зараз вирішується питання про оголошення жінкам про підозру у вчиненні зазначеного кримінального злочину. Слідчі дії тривають.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Маріуполь розбурхало повідомлення про те, що з місцевого зоопарку депутата міськради Савелія Вашура втік леопард.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?