У Маріуполі окупанти зірвали евакуацію жінок і дітей
Категорія
Україна
Дата публікації

У Маріуполі окупанти зірвали евакуацію жінок і дітей

У Маріуполі окупанти зірвали евакуацію жінок і дітей
Джерело:  online.ua

23 квітня солдати РФ вкотре зірвали плани з евакуації близько 200 жінок та дітей, які опинилися в блокадному Маріуполі, знову збрехавши про "обстріли українських націоналістів".

Джерело: радник міського голови Маріуполя  Петро Андрющенко

Загарбники зірвали евакуацію жінок і дітей у Маріуполі

Так, черговий раз росіянами було зірвано евакуацію. Нахабно використавши намагання маріупольців повернутись до дому та чесність української армії щодо припинення вогню для організації власних задумів. Просто суцільна лють! - йдеться у повідомленні Андрющенка.

За його словами, об 11:00 повинен був відбутися запланований збір охочих евакуюватися біля будівлі ТЦ "Порт-Сіті". Щонайменше 200 жінок та дітей чочікували на автобуси біля цього місця, проте до них підійшли російські військові й наказали розходитись. Вони збрехали, що нібито "зараз буде обстріл". Людей грубо розігнали.

Фото - скриншот

Через 200 метрів від домовленого пункту збору солдати РФ підігнали евакуаційні автобуси до ТЦ "Метро", в які змусили сісти містян.

Попри те, що маріупольцям обіцяли вивезти їх на територію, підконтрольну українському уряду, окупанти повідомили, що їх везуть в окупований Докучаєвськ. Пасажирам заборонили виходити з автобусів. Окупанти почали стверджувати, що людей везуть в Докучаєвськ, бо "націоналісти обстріляли точку евакуації".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?