У Маріуполі підірвали полковника СБУ: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Маріуполі підірвали полковника СБУ: з'явилися фото

У Маріуполі підірвали полковника СБУ: з'явилися фото

Унаслідок вибуху автомобіля в центрі Маріуполі загинув співробітник Служби безпеки України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Вибух прогримів о 08.35 в Центральному районі міста на перетині проспекту Металургів і вулиці Кафайської.
«Першими на місці пригоди опинилися співробітники Центрального відділу поліції Маріуполя, які почули звук вибуху на вулиці. В автомобілі був один чоловік, чоловік загинув на місці», - повідомили в поліції.

Читайте також: У Москві прогримів вибух, є загиблі: стали відомі деталі
На місці події працюють керівники обласного главку поліції, слідчо-оперативна група, співробітники ДСНС, вибухотехніки, експерти-криміналісти. Район оточений співробітниками поліції.
Відомо, що загиблого полковника звуть Олександр Хараберюш. У співробітника СБУ залишилося двоє дітей, молодшій доньці - два роки.
"СБУ зробить все, щоб знайти і покарати винних. Борги ми віддаємо швидко", - заявив глава СБУ Василь Грицак.
Як повідомив заступник керівника Нацполіції - начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, однією з версій вибуху автомобіля розглядають теракт, здійснений бойовиками так званої ДНР. Також повідомляється, що в Маріуполі і на всій території Донбасу посилюється несення служби поліцейськими підрозділами.
«Одна з версій вибуху - теракт, організований диверсійно-розвідувальною групою терористів так званої ДНР. У Маріуполі і на всій території Донбасу посилюється несення служби поліцейськими підрозділами», - написав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Івано-Франківській області в місті Калуш на території фабрики "Миро-Марк" трапилася велика пожежа з вибухами.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?