У Маріуполі помітили вантажівки з прапорами Вірменії та Дагестану — Андрющенко
Категорія
Україна
Дата публікації

У Маріуполі помітили вантажівки з прапорами Вірменії та Дагестану — Андрющенко

У Маріуполі помітили вантажівки з прапорами Вірменії та Дагестану — Андрющенко
Джерело:  online.ua

У неділю, 19 березня, у тимчасово окупованому Маріуполі помітили конвой "гуманітарної місії" з прапорами Вірменії та Дагестану.

Джерело: радник мера Маріуполя Петро Андрющенко

У Маріуполі помітили авто гуманітарної місії з прапорами Вірменії та Дагестану

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, після візиту російського президента у зруйнованому місті помітили колону вантажівок, яку супроводжував конвой.

По пр. Металургів в бік Ілліча зафіксовано колону з чотирьох тентованих вантажівок з прапорами Вірменії та Дагестану і написом "Гуманитарная миссия". У супроводі конвою легкових з проблисковими маяками та прапорами "народного фронту" (політично-терористична організація "ДНР"). Чекаємо на додаткову інформацію про ще один візит топ-мразот в Маріуполь по слідах царя, - додав він.

Крім того, російські загарбники облаштували блок-пост Росгвардії з автозаками в районі мосту через Кальміус. Через центр Маріуполя у напрямок Мангушу рухалися п'ять вантажівок з БК та 17 з живою силою, також побільшало тягачів з танками в різних напрямах.

Також Андрющенко оприлюднив відео.

Навіщо Путін посеред ночі приїхав в окупований Маріуполь

У пресслужбі Міноборони України зазначили, що дивний візит кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна в окупований Маріуполь відбувся в цілях пропаганди та міркувань безпеки.

Як і належить злодієві, Путін під покровом ночі відвідав український Маріуполь. По-перше, це безпечніше. Крім того, темрява дозволяє йому виділити те, що він хоче показати, — зазначили у відомстві.

В Міноборони України підкреслюють, що вночі службі охорони простіше захистити Путіна від незапланованих зустрічей з нечисленними жителями міста, які пережили російські бомбардування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?