У Маріуполі прикордонник підірвав себе та окупантів зі словами "Слава Україні"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Маріуполі прикордонник підірвав себе та окупантів зі словами "Слава Україні"

У Маріуполі прикордонник підірвав себе та окупантів зі словами "Слава Україні"
Джерело:  online.ua

Українці продовжують вражати свою Батьківщину та усю міжнародну спільноту своєю мужністю та героїзмом під час захисту країни від російських загарбників. Так, за словами радника глави ОПУ Олексія Арестовича, у Маріуполі український прикордонник пішов на рішучий крок. Він підірвав себе, коли потрапив в оточення окупантів. Останніми його словами були "Слава Україні".

Джерело: Фейсбук-сторінка ОПУ

У Маріуполі прикордонник підірвав себе разом з російськими солдатами

Олексій Арестович розповідає, що прикордонник був пораненим і потрапив в оточення російських загарбників. Тож він вирішив підірвати себе разом із радіостанцією, щоб остання не дісталася противнику.

Останніми словами в радіостанції були "Слава Україні", – наголосив представник ОПУ.

Олексій Арестович подякував усім прикордонникам. На його переконання, у них найважче завдання: вони першими зустрічають ворога. За словами представника команди Володимира Зеленського, від початку війни жоден не здав українські позиції. Хтось загинув у нерівному бою, а хтось потрапив у полон до російських солдатів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?