У Маріуполі військові потрапили в смертельну ДТП: фото з місця аварії
Категорія
Події
Дата публікації

У Маріуполі військові потрапили в смертельну ДТП: фото з місця аварії

У Маріуполі військові потрапили в смертельну ДТП: фото з місця аварії
Джерело:  online.ua

У Кальміуському районі Маріуполя 21 січня сталася смертельна ДТП за участю військових.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 0629.
Згідно з повідомленням, автомобіль "Ніссан" на величезній швидкості врізався в стовп. Удар був такої сили, що автомобіль розірвало навпіл - задня частина легковика залишилася біля стовпа, а передня відлетіла на кілька метрів. Також автомобіль виявився без даху.
Один з чоловіків, який знаходився в авто, помер на місці події, другий був госпіталізований у важкому стані. Медики борються за його життя.
У прес-службі штабу АТО підтвердили інформацію про те, що в автомобілі знаходилися військовослужбовці.
"Попередньо встановлено, що водій автомобіля не впорався з керуванням. В результаті ДТП один військовослужбовець загинув на місці. Другий військовослужбовець доставлений в лікарню швидкої медичної допомоги у важкому стані. З метою з'ясування причин та обставин дорожньо-транспортної пригоди проводиться розслідування", - йдеться в повідомленні.
Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікації ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Києві на проспекті Соборності відбулася масштабна ДТП, в результаті якої одного з водіїв госпіталізували в реанімацію в критичному стані.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?