У Мар'їнці активізувалися снайпери, а Широкине бойовики накрили 120-мм мінометами - штаб
Категорія
Події
Дата публікації

У Мар'їнці активізувалися снайпери, а Широкине бойовики накрили 120-мм мінометами - штаб

У Мар'їнці активізувалися снайпери, а Широкине бойовики накрили 120-мм мінометами - штаб

У середу, 26 квітня, бойовики 18 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі, застосовуючи кулемети, міномети, гранатомети та стрілецьку зброю, в результаті чого один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Приморському напрямку, з мінометів калібру 120-мм бойовики вели вогонь по позиціях поруч Широкиного. З протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали опорні пункти в районі Водяного, а з гранатометів різних систем гатили по захисниках Новотроїцького. Поблизу Мар`їнки діяли ворожі снайпери.

Читайте також: Бойовики ДНР під Авдіївкою стріляли з гранатометів і мінометів, загинув боєць АТО

На Донецькому напрямку, мінометами калібру 82-мм ворог накривав оборонців Авдіївки та Верхньоторецького, а зі стрілецької зброї обстрілював захисників Новгородського. Також під Новгородським активізувався ворожий снайпер.

На Луганському напрямку, з мінометів калібру 120 мм, протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру російсько-терористичні підрозділи гатили по опорних пунктах поблизу Новоолександрівки. З мінометів 82 мм калібру, гранатометів та великокалуберних кулеметів бойовики били по позиціях сил АТО в районі Троїцького. Позиції поруч населеного пункту Попасна ворог накривав мінометами калібру 120-мм. З гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів гатив по оборонцях Новозванівки.

Як повідомляв ONLINE.UA, за минулу добу, 25 квітня, в зоні АТО на Донбасі зафіксували 65 обстрілів позицій українських військових, в результаті чого загинуло троє бійців, ще четверо постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?