У Мар'їнці провели успішну спецоперацію проти бойовиків: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мар'їнці провели успішну спецоперацію проти бойовиків: з'явилися фото

У Мар'їнці провели успішну спецоперацію проти бойовиків: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У ході спецоперації в Мар'їнському районі встановлено 17 бойовиків ДНР, розкрито 16 злочинів та відвернено теракт.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Відділ комунікації ГУНП в Донецькій області.
Зведений загін, до складу якого увійшли 90 співробітників обласного главку поліції, місцевих правоохоронців та нацгвардійців, перевірив територію поблизу лінії бойових дій.
Правоохоронцями перевірено 488 транспортних засобів та понад 2000 фізичних осіб.
В результаті ретельних перевірок і цілеспрямованих оперативних дій поліцейські отримали свідчення щодо 17 осіб, що входять до складу бойових підрозділів «ДНР». Їх особи встановлені, тривають слідчо-оперативні заходи.
Крім того, виявлено 16 громадян, які мають зв'язки з учасниками незаконних збройних формувань, і інформатор терористів.Так в ході відпрацювання Красногорівки співробітники поліції встановили місцевого жителя 1979 року народження, який підозрюється в причетності до передачі терористам даних про пересування військової техніки Збройних сил України і МВС.
Оперативні спецгрупи відпрацювали 89 адрес, за якими можуть перебувати члени збройних угруповань, і більше 40 потенційних місць укриття осіб, які перебувають у розшуку. За результатами перевірок затримано двох розшукуваних за вчинення злочинів і отримані цінні оперативні дані, які допоможуть слідству.
Поліцейські розкрили 16 злочинів та виявили 28 адміністративних правопорушень.
Бійці спецзагону виявили 6 фактів обігу нелегальної зброї і запобігли теракту. Вилучено схрон з великою кількістю боєприпасів і вибухівки, заготовлений терористами для проведення диверсій на мирних територіях України. Злочинні плани бойовиків зруйновані.
Нагадаємо, один з опальних ватажків ДНР, колишній командир батальйону "Восток"Олександр Ходаковський розповів про потужне виробництво наркотиків в окупованій Горлівці.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?