У масовій бійці зі стріляниною у Львові постраждали іноземці
Категорія
Події
Дата публікації

У масовій бійці зі стріляниною у Львові постраждали іноземці

У масовій бійці зі стріляниною у Львові постраждали іноземці

У понеділок, 16 травня, у Львові біля одного з кафе іноземці влаштували масову бійку із застосуванням зброї, в результаті якої постраждали шість осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Національної поліції у Львівській області.
"16 травня близько 16:00 на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення про масову бійку, що сталася на одній з львівських вулиць біля кафе. На місце події негайно виїхали правоохоронці. Встановлено, що в результаті бійки травмовано шестеро людей. За словами очевидців, участь в бійці брали близько двадцяти чоловіків у віці від 25 до 45 років, які також застосовували травматичну зброю", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що до приїзду поліцейських біля кафе залишилися тільки травмовані - інші учасники встигли сховатися на автомобілі. Всім травмованим надано медичну допомогу.
За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Правоохоронці встановлюють причину конфлікту, особи учасників бійки, а також вживають усіх заходів для їх затримання.
Раніше повідомлялося, що у Львові через пам'ятник комуністу відбулися зіткнення громадських активістів з поліцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?