У масштабній аварії під Одесою зіткнулися відразу 10 авто: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У масштабній аварії під Одесою зіткнулися відразу 10 авто: з'явилися фото

У масштабній аварії під Одесою зіткнулися відразу 10 авто: з'явилися фото
Джерело:  ДТП.kiev.ua

Вранці 24 грудня на автодорозі "Київ-Одеса" в Одеській області сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в якій брало участь близько 10 автомобілів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  dtp.kiev.ua.


Читайте також: На трасі Київ-Одеса дуже п'яна компанія влаштувала ДТП: з'явилися фото


Аварія трапилася близько 11:00 ранку в районі населеного пункту Червонознам'янка, в 80 км від Одеси. Зіткнулося близько 10 легкових та вантажних транспортних засобів, в результаті чого один з автомобілів вилетів за узбіччя в поле, а на трасі утворилася 20-кілометрова пробка.


Причиною події називають складні погодні умови - траса була покрита ожеледицею, а видимість обмежена туманом. На даний момент встановлюються додаткові обставини ДТП. У мережі з'явилися фото з місця інциденту.


Як повідомляв ONLINE.UA, через складні погодні умови вранці  24 грудня на автодорогах у Запорізькій області сталося відразу дві ДТП, в результаті яких загинуло п'ятеро людей, ще один був важко поранений.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?