У масштабному ДТП через лося під Житомиром загинув боєць Нацгвардії
Категорія
Україна
Дата публікації

У масштабному ДТП через лося під Житомиром загинув боєць Нацгвардії

У масштабному ДТП через лося під Житомиром загинув боєць Нацгвардії
Джерело:  online.ua

На трасі "Житомир - Могилів-Подільський" неподалік с. Гуйва в Житомирській області через раптову появу лося зіткнулися три автомобілі, в результаті чого загинув солдат Нацгвардії і травмовані іноземці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ НП в Житомирській області.

Водій мікроавтобуса "Оpel" збив тварину, від удару його автомобіль викинуло на зустрічну смугу.

"Близько 22.00 на 5 км + 700 м зазначеної автодороги водій мікроавтобуса "Opеl Movano", рухаючись в напрямку м Бердичева, наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Від удару транспортний засіб опинився на смузі зустрічного руху, де сталося подвійне зіткнення спочатку з автомобілем "Fiat Linea", а потім - з "Mersedes Sprinter", які рухалися в зустрічному напрямку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в поліції, в результаті дорожньо-транспортної пригоди водій "Fiat Linea", 24-річний солдат Нацгвардії, житель Романівського району, загинув на місці події.

У поліції також додали, що з травмами різного ступеня тяжкості в медичні установи обласного центру доставлено ще чотири людини: водій автомобіля "Opеl Movano", 31-річний житель Житомира, водій автомобіля "Mersedes Sprinter", 55-річний громадянин Республіки Білорусь, а також двоє його пасажирів, 47 і 52-річних громадян США.

Нагадаємо,  в ніч на 2 травня в Тернопільській області сталося смертельне ДТП: перекинувся мікроавтобус, в якому їхали підлітки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?