У Мексиці вбили одного з найнебезпечніших наркобаронів
Категорія
Світ
Дата публікації

У Мексиці вбили одного з найнебезпечніших наркобаронів

У Мексиці вбили одного з найнебезпечніших наркобаронів

У Мексиці було вбито одного з найбільш розшукуваних наркобаронів, лідера наркокартелю "Затока" Хуліана Мануела Лойсо Салінаса на прізвисько Команданте Бик.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.

Наркобарона застрелили під час зіткнення банди наркоторговців із силами федеральної безпеки Мексики.

"В Тамауліпасі федеральні сили підтверджують, що після зіткнення зі злочинцями вбиті злочинці "Бик" і "Панчо" Карреон", — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Бойовики мексиканского наркокартелю збили військовий вертоліт

Команданте Бик був одним із найбільш розшукуваних злочинців в штаті Тамауліпасі.

В інших повідомленнях влада штату просять громадян дотримуватися обережності, оскільки операція по затриманню інших членів картелю триває.

Прикордонний з США штат Тамауліпас є ареною протистояння двох потужних мексиканських картелів "Лос-Сетас" і "Затока" за контроль над поставками наркотиків в США.

За даними мексиканської влади, Салінаса підозрювали у викраденні людей, крадіжках нафти, незаконному обігу зброї та наркотиків.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мексиканському штаті Сіналоа були знайдені тіла трьох чоловіків, котрих зкинули літака – у злочині підозрюють членів наркокартелів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?