У Мелітополі маршрутник влаштував скандал бійцю АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мелітополі маршрутник влаштував скандал бійцю АТО

У Мелітополі маршрутник влаштував скандал бійцю АТО
Джерело:  РІА-Мелітополь

У Мелітополі водій маршрутки влаштував скандал бійцю 56 окремої механізованої мотопіхотної бригади Сергію Садовському, який повертався у відпустку із  зони проведення АТО  і спробував проїхати по пільговому посвідченню учасника бойових дій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  РІА-Мелітополь.


"Близько 11 години дня я їхав в маршрутці "Новий Мелітополь - Північний переїзд". Зайшов в маршрутку в формі. А вже при виході я показав водієві посвідчення учасника бойових дій. Він різко вихоплює моє посвідчення і починає розповідати, що я його повинен показувати при вході. Я йому пояснюю, що є закон України про перевезення пільгових категорій громадян. Він в серцях у відповідь на це бере і на моїх очах намагається розірвати посвідчення. Я вихопив документ і став виходити з маршрутки. Навздогін почув про себе матюки", - розповів боєць.
Він обурений таким вчинком водія і задає питання "За що тоді я воюю".
"Дивно, що в Маріуполі я можу вільно проїхати в міському транспорті за посвідченням без проблем за пільгою. За що тоді я воюю? За те, щоб я приїхав додому, і мене обзивали за те, що я АТОшнік?", - зазначив Садовський, додавши, що встиг записати номер маршрутки - АР 5176 АА.
Раніше повідомлялося, що  в зоні АТО на Донбасі за 24 червня бойовики провели 61 обстріл позицій українських військ на донецькому, маріупольському і луганському напрямках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?