У Мелітополі вибухнув автомобіль відомого колаборанта — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Мелітополі вибухнув автомобіль відомого колаборанта — відео

У Мелітополі вибухнув автомобіль відомого колаборанта — відео
Джерело:  online.ua

У понеділок вранці, 3 квітня, на території тимчасового окупованого Мелітополя вибухнув автомобіль. Внаслідок вибуху постраждав колаборант Максим Зубарєв.

Джерело: мер Мелітополя Іван Федоров, окупаційна адміністрація Мелітополя

У якому стані постраждалий

У Мелітополі Запорізької області підірвали автомобіль колаборанта Максима Зубарєва. Він отримав множинні поранення і пошкодження, зараз знаходиться в лікарні у важкому стані.

Спершу про підрив авто повідомив мер міста Іван Федоров, а потім цю інформацію підтвердили окупаційна адміністрація Мелітополя і росЗМІ.

Мелітопольці повідомляють про вибух авто на проспекті Б.Хмельницького. Одразу ж на місце виїхали швидкі. У якого зрадника на цей раз коротке замикання в машині, уточнюємо, — написав Федоров.

Окупанти повідомили, що під час вибуху автомобіля одна людина постраждала, їй надається медична допомога.

Згодом, з’явилась інформація, що під час вибуху автомобіля в Мелітополі постраждав колаборант Максим Зубарєв, який обіймав посаду так званого "голови адміністрації селища Якимівка".

Потерпілий під час вибуху автомобіля в центрі Мелітополя Максим Зубарєв перебуває у важкому стані. У нього множинні поранення і пошкодження, включаючи травми ніг, перелом тазу і стегна, — написав зрадник Володимир Рогов.

Що відомо про підрив Татарського

2 квітня в кафе "Стріт-бар" на Університетській набережній у центрі Санкт-Петербурга проходив "творчий вечір".

Під час пропагандистського шабашу стався потужний вибух, внаслідок якого загинув російський пропагандист та воєнкор Владлен Татарський.

За попередніми даними, на сцені вибухнула статуетка, яку подарували пропагандисту.

Екстрені служби окупантів підтвердили загибель Татарського. Правоохоронці РФ повідомили, що потужність вибухового пристрою у Санкт-Петербурзі становила понад 200 грам тротилу.

На переконання американських аналітиків, до вбивства відомого російського пропагандиста та "воєнкора" Владлена Татарського (справжнє ім’я – Максим Фомін) можуть бути причетні еліти РФ, попри те, що офіційна Москва уже встигла у всьому звинуватити українську сторону.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?