У мене свербить язик розмолотити Порошенка, але зупиняє одна річ - відомий художник
Категорія
Політика
Дата публікації

У мене свербить язик розмолотити Порошенка, але зупиняє одна річ - відомий художник

У мене свербить язик розмолотити Порошенка, але зупиняє одна річ - відомий художник
Джерело:  online.ua

Українці мають безліч приводів для критики  президента України Петра Порошенка, однак робити це під час війни — значить допомагати армії противника.
Таку думку в інтерв'ю на ONLINE.UA висловив відомий художник Сергій Поярков.
"Знаєте, у мене свербить язик давно размолотить Порошенка до чортової матері. Є за що. Але я свого часу два роки оттарабаніл в армії, від дзвінка до дзвінка. І як колишнього військовослужбовця, мене зупиняє розуміння, що Порошенко — наш Головнокомандувач", - зізнався він.

Художник додав, що "під час війни шалена критика нашого Головнокомандуючого — це допомога головнокомандувачу армії супротивника".


Читайте також: Ляльководи Савченко поспішають, але проблему будуть не лише з нею

"Але, чорт забирай, як утриматися від критики Головнокомандувача, коли бачиш, з яких конченых виродків складається наша коаліція?! У країні — тотальна рейдерство, змінюють у реєстрі власників, у американських інвесторів відбирають бізнес", - обурився він.
Поярков запропонував подивитися, що відбувається на Житомирської кондитерської фабриці.
"Тотальне беззаконня! Тобто, Небесна Сотня, виходить, загинула, щоб замість одних виродків прийшли інші? І винні в ситуації не росіяни, не німці і не американці. Винні українці", — зізнався художник.
Він додав також, що, оскільки і сам на президентських виборах голосував за Порошенка, то вина за те, що відбувається в країні лежить і на ньому.
"Ось я голосував за Порошенка. Це моя вина. А не наші виборці, ні наші політики свою провину не хочуть аналізувати. Відсутність критичного мислення — головна умова того, що у нас мільйони дебілів хочуть, щоб ними керував хтось, схожий на них", — емоційно заявив художник.


Читайте також: В Україні запропонували позбавляти права голосу тих, хто підтиримує Савченко

Поярков впевнений, що людина у владі "повинен бути не схожий на тебе!"
"Ти хочеш жити, як в Європі? Отже, керуючий тобою на тебе не повинен бути схожий. Якщо він схожий на мене, а у мене є розум, я повинен подумати приблизно так: ні, він такий, як я, а я точно щастя світове сюди з неба не впущу! Людина має критично ставитися до себе..." — резюмував він.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Є кошмар гірше Януковича - Сергій Поярков про критику Порошенка і Савченко-президенті України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?