У мережі обговорюють гучне рішення суду по активістці "Айдара"
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі обговорюють гучне рішення суду по активістці "Айдара"

У мережі обговорюють гучне рішення суду по активістці "Айдара"
Джерело:  korrespondent.net

Активістка батальйону "Айдар", підозрювана у співучасті в збройному пограбуванні та вбивстві двох міліціонерів, Віта Заверуха рішенням суду була відправлена ​​під домашній арешт.


Читайте також: У Києві заблокували будівлю, де проходить гучний суд


Рішення про це прийняли в Солом'янському суді Києва, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Кореспондент".


Також під домашній арешт були відправлені інші підозрювані у справі Андрій Романюк та Євген Кошелюк. Відомо, що наступне засідання суду по даній справі відбудеться 26 грудня.


"Заверуха, Романюк, Кошелюк, Ситников і Мнишенко підозрюються в скоєнні таких злочинів, як бандитизм, підготовка терористичного акту, замах на вбивство, посягання на життя співробітників правоохоронних органів, розбій, незаконне поводження зі зброєю, втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність", - говориться в повідомленні.


Відзначимо, що таке рішення суду викликало бурхливу реакцію соцмереж. Так, користувач Yara Ara написав: "Хтось і зараз кричить що Торнадо або Заверуха - патріоти. Нічому не вчить історія ((".




Нагадаємо, Заверуху, а також Кошелюка і Романюка звинувачують у вбивстві двох міліціонерів в ході нападу на київську АЗС в травні 2015 року та обстрілі поста ДАІ на Броварському шосе.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ході засідання суду  Віта Заверуха була госпіталізована в лікарню швидкої допомоги під наглядом народних депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?