У мережі обговорюють перемогу Грузії на дитячому Євробаченні-2016: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережі обговорюють перемогу Грузії на дитячому Євробаченні-2016: з'явилося відео

У мережі обговорюють перемогу Грузії на дитячому Євробаченні-2016: з'явилося відео
Джерело:  junioreurovision.tv

Переможницею дитячого пісенного  конкурсу Євробачення-2016  стала 11-річна Маріам Мамадашвілі з Грузії з піснею Мзео (Сонце), що викликало хвилю розмов в мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт конкурсу.
Дівчинка набрала 239 балів, випередивши дует Мері Варданян і Анаіт Адамян з Вірменії, які набрали 232 бали і опинилися на другому місці.
Третє місце зайняла Фіамма Бочча з Італії, яка набрала 209 балів. Цього року глядачі не голосували, а виставляли свої оцінки професійне, експертне та дитяче журі.
Грузія перемагає на конкурсі вже втретє і знову встановлює рекорд за кількістю балів.
Читайте також: Як Джамала йшла до перемоги на Євробаченні: з'явилося нове відео
Відзначимо, учасниця від України 14-річна Софія Роль зайняла 14 місце.
До слова, дитяче Євробачення-2016 проходило в столиці Мальти Валетте.
Однак, не всі задоволені результатами конкурсу. У мережі розгорілася дискусія навколо перемоги Маріам. Одні вважають, що перше місце дісталося дівчинці незаслужено.
"Як вона могла перемогти? Мені здається, було кілька більш сильних номерів", "Росія, Польща, Італія виступили куди краще", "Грузія заслуговує третє місце", "Яка жахлива пісня", "У мене від неї болить голова", - пишуть вони.
Інші ж, навпаки, оцінили виступ 11-річної грузинки:
"Перестаньте ставити дизлайки, вона дитина і заслужила цього", "Чому стільки дизлайків? Вона чудово заспівала", "Заслужена перемога", "Мені сподобався виступ Грузії".


Як повідомляв ONLINE.UA,  організатори пісенного конкурсу Євробачення-2017 заявили, що на території національного заповідника "Софія Київська" церемонії відкриття не буде. Урочисте відкриттяконкурсу може відбутися біля Маріїнського палацу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?