У мережі побачили, як божеволіє знаменитий прихильник Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі побачили, як божеволіє знаменитий прихильник Путіна

У мережі побачили, як божеволіє знаменитий прихильник Путіна
Джерело:  online.ua

Знаменитий режисер Микита Михалков, який є прихильником президента Росії Володимира Путіна, божеволіє "на грунті теорій змови" .


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку "Лапшеснімалочная" в Facebook.


"Сумне видовище - буквально в прямому ефірі ми можемо спостерігати, як знаменитий режисер божеволіє на грунті теорій змови і видає (крім купи фальшивих цитат про розчленування Росії) карту "альтернативного всесвіту" за "плани наших західних партнерів"", - пишуть в мережі.



Нагадаємо,  Михалкова присоромили за лицемірство.


"Микита Михалков-2016: злочини Єльцина повинні бути визнані на державному рівні. Він розвалив країну", - писав засновник Фонду боротьби з корупцією і російський опозиціонер Олексій Навальний.


"Микита Михалков-1996: підтримую Бориса Миколайовича Єльцина на президентських виборах, йому немає альтернативи. Він врятував країну від катастрофи", - порівняв опозиціонер.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?