У мережі показали будинки, в яких живуть бойовики на Донбасі: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі показали будинки, в яких живуть бойовики на Донбасі: з'явилися фото

У мережі показали будинки, в яких живуть бойовики на Донбасі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У мережі за допомогою знімків аеророзвідки показали будинки, в яких живуть бойовики на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Фонд допомоги країні "Сестри Перемоги" в Facebook.

"Ми вже розповідали вам, що терористи люблять жити з комфортом і на широку ногу в віджатих народною владою у самого ж народу будинках. Звичайно ж, на думку самої народної влади, будинки ці належали фашистам, бандерівцям і зрадникам. Хто ж ще при здоровому глузді покине квітучу молоду республіку?", - йдеться у повідомленні.

"Але справа навіть не в цьому, а в тому, що всі ці місця масового скупчення тваринної сили противника вже давно помічені на картах і можуть, знову ж таки, завдяки тваринному магнетизму, притягнути до себе снаряд-другий прямо з неба. А той факт, що начинені ці будинки бувають не тільки м'ясом, а й парою сотнею кілограм вибухових речовин, наражає на небезпеку все живе на сотні метрів в окрузі", - додали волонтери.

За їх словами, жити по сусідству з бойовиками - погана прикмета.

"Тому кожен житель окупованого Донбасу, пам'ятай! Сепаратист, що живе неподалік, - така ж погана прикмета, як і поява поблизу пропагандистів Лайфньюз! (Якщо ви розумієте про що я)", - відзначає автор поста.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше французький телеканал France 24 записав репортаж з окупованого Донецька, де  бойовики ДНР чесно зізналися, звідки отримують зброю, і в тому, що імітують обстріли нібито з української сторони.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?