У мережі показали позиції, з яких стріляють бойовики на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі показали позиції, з яких стріляють бойовики на Донбасі: опубліковано відео

У мережі показали позиції, з яких стріляють бойовики на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі опублікований відеосюжет про ситуацію на поточний момент в зоні  АТО на Донбасі, також на кадрах відео показані позиції, з яких бойовики так званої ДНР ведуть стрілянину по українським військовослужбовцям.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 5 канал ».


У відеосюжеті підкреслюється, що на Маріупольському напрямку ворог продовжує застосовувати важкі міномети і перегруповує важку техніку у лінії фронту.


«З позицій морських піхотинців поблизу Лебединського добре проглядаються ділянки, звідки стріляють бойовики. В сторону українських армійців з окупованої Саханки працює ствольна артилерія і міномети, з лісосмуги поблизу Водяного - гранатомети і протитанкові керовані ракети», - сказано в сюжеті.


Ділянка Широкино-Водяне залишається гарячою точкою, зазначають журналісти «5 каналу», при цьому місцевість на цій ділянці сприяє роботі диверсійних груп.


За словами українських морпіхів, бойовиків тут зустрічають пастками, які облаштовують з усього, що під рукою.


За інформацією військової розвідки, незважаючи на Мінські домовленості, поблизу Маріуполя ворог концентрує значні сили.



Як повідомляв ONLINE.UA, державне підприємство  "Київський бронетанковий завод" розробило новий бойовий модуль "Вій", який може встановлюватися на легку бронетехніку, в тому числі і на "Дозор-Б", що значно посилює вогневу міць таких машин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?