У мережі показали, що сили АТО роблять із російськими танками: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі показали, що сили АТО роблять із російськими танками: опубліковані фото

У мережі показали, що сили АТО роблять із російськими танками: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фотографії підбитої російської військової техніки, яку виявили в районі проведення АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр СБУ.
Підбитий танк Т-72 російського виробництва зі знесеною вежею виявили бійці батальйону «Айдар» на лінії зіткнення в Волноваському районі Донецької області. Неподалік танка також знайдено заборонені протипіхотні міни ПМН «Чорна вдова» та «Пелюстка».
Поблизу Торецького співробітники СБ України спільно з поліцією виявили схованку з автоматом Калашникова і 300 патронами до нього, двома гранатами до гранатомету РПГ-7, протипіхотними мінами МОН-50, гранатами Ф-1 і РГН, вісьмома гранатами до підствольного гранатомету тощо.
Ретельно замаскована схованка була облаштована поблизу позицій українських підрозділів і могла бути використаний в день святкування т.зв. сепаратистського "референдуму" для провокацій і загострення обстановки в регіоні.
Відзначається, що тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.
Нагадаємо, в середу, 11 травня, бойовики ДНР звезли в центр Донецька мешканців прилеглих окупованих міст і селищ, щоб відзначити дворічну річницю з дня проведення незаконного "референдуму".





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?