У мережі показали сумну правду про окупований Крим: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі показали сумну правду про окупований Крим: з'явилося відео

У мережі показали сумну правду про окупований Крим: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Журналісти з'ясували, що незважаючи на численні заяви окупаційних властей Криму і виділення мільярдів з російського бюджету на  ремонт кримських доріг, вони як і раніше знаходяться в жахливому стані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
У так званій федеральній програмі «Соціально-економічного розвитку Республіки Крим і Севастополя» написано, що за 5 років - з 2015 по 2020 рік - Крим отримає 112 мільярдів рублів на будівництво і реконструкцію автомобільних доріг. З них майже 42 мільярди призначені на будівництво нової траси протяжністю в 300 кілометрів - від Керчі до Севастополя. За 2 роки кошторис зріс вдвічі, а будівництво так і не почалося.


Раніше  кримський активіст Олександр Таліпов показав, як в окупованому Криму з грубими порушеннями йде ремонт ділянки автомобільної дороги Сімферополь - Феодосія Р-23 між селами Родніки і Радісне.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?