У мережі показали, як Путін жене військову техніку в Україну: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі показали, як Путін жене військову техніку в Україну: опубліковано фото

У мережі показали, як Путін жене військову техніку в Україну: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У соцмережах опубліковано фото, на якій показана військова техніка з так званого «військторгу Путіна», що йде з Росії на окупований Донбас.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter користувача Gregor Martin.


«Автомагістраль поруч з Ростовом-на-Дону - до України - Новоазовськ. Траса на Маріуполь», - написав Gregor Martin, пославшись на повідомленні користувачки мережі Світлани Печонкіної, яка опублікувала фото.


«З цієї новенької трасі мчать в сторону України ось такі вервечки машин з військовими номерами», - написала Світлана Печонкіна.


Читайте також: З'явилися нові фото зброї, яку Путін відправив на Донбас



Відзначимо, "військторг" - іронічне позначення військової техніки, устаткування і спорядження з Росії, яке поставляється бойовикам. Воно з'явилося після заяви президента РФ Володимира Путіна про те, що військове спорядження "зелених чоловічків", які проводили анексію Криму (насправді - військовослужбовців РФ) "можна купити в будь-якому військторзі".


Як повідомляв ONLINE.UA,  волонтери міжнародної спільноти InformNapalm опублікували нові докази присутності зброї і армійських комплексів з Росії на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?