У мережі показали, як шукають зниклий єгипетський літак: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі показали, як шукають зниклий єгипетський літак: опубліковано відео

У мережі показали, як шукають зниклий єгипетський літак: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Глобальна система позиціонування морських суден MarineTraffic опублікувала відео того, як йде операція в Середземному морі з пошуку пасажирського літака EgyptAir, зниклого з радарів в ніч на 19 травня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube-каналі MarineTraffic.


Водночас фахівець з відділу телеканалу CNN з прогнозу погоди повідомив, що температура води в районі зникнення авіалайнера A320 дозволяє людині виживати на плаву близько 1,5 дні.
"Наразі погода в цьому районі Середземного моря не викликає особливих проблем, тому виживання людей (в воді) може становити від 2 годин до півтора днів", - сказав в ефірі новинного випуску телеканалу фахівець відділу прогнозу погоди, зазначивши, що пізніше буде більш хмарно і загалом погода погіршиться.
Він пояснив, що температура води дозволяє здоровим людям виживати на плаву до 40 годин, люди з менш хорошим здоров'ям можуть протриматися від 2-х до 7 годин.
Нагадаємо, пасажирський літак авіакомпанії EgyptAir, який прямував з Парижа до Каїра рейсом MS804, зник з радарів в четвер вночі. На борту було 66 осіб. Літак вилетів з аеропорту "Шарль-де-Голль".
Раніше повідомлялося, що влада Єгипту не стала виключати теракт як одну з причин зникнення літака.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?