У мережі порахували, скільки коштує велосипед Кличко
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі порахували, скільки коштує велосипед Кличко

У мережі порахували, скільки коштує велосипед Кличко
Джерело:  Табоїд

Вартість  велосипеда мера Києва Віталія Кличка, на якому він їздить на роботу, становить $4-6 тис.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТаблоID.


"Друзі! Вирішив на роботу і по справах в центральній частині міста їздити на велосипеді. І вже кілька днів кручу педалі не тільки під час ранкового тренування", - написав Кличко у Facebook і оприлюднив фотографії.


"По-перше: зручно і швидко в київських пробках, по-друге корисно для здоров'я, так як активно пересуваєшся. З мінусів - не всі автомобілісти поводяться коректно на дорозі по відношенню до велосипедистів. Доводиться оперативно проводити роз'яснювальну роботу", - зазначив мер Києва.


Також Кличко зазначив, що необхідно працювати над збільшенням кількості велосипедних доріжок в Києві.


При цьому Віталій Кличко володіє найлегшим електричним складаним велосипедом, ціна якого варіюється в залежності від року випуску.


Крім іншого, згідно ПДР, велосипедисти не можуть пересуватися по тротуарах і пішохідних доріжках, але на фотографіях видно, що київський мер забув про це.

Штрафи за подібні порушення складають від 85 до 136 гривень, що незрівнянно з ціною велосипеда Кличка.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Віталій Кличко катався на велосипеді по Амстердаму.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?